Comença la temporada a l’Auditori sa Màniga

El 25 de setembre s’inicia la vint-i-dosena temporada a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. L’Ajuntament de Sant Llorenç hi presenta un ambiciós programa de música, dansa, teatre, conferències, visites guiades, formació i tallers en aquest destacat centre cultural, en funcionament des de 1999. 

Del 25 de setembre al 28 de novembre, podreu visitar la Mostra d’Art Contemporani, que inclou l’obra d’alguns dels artistes més significatius de la plàstica contemporània a l’Estat Espanyol, amb noms com Barceló, Bechtold, Broto, Campano, García Sevilla, Gordillo, Xavier Grau, Guinovart, Hernández Pijuan, Lamazares, Eva Lootz, Mompó, Guillem Nadal, Plensa, Ràfols Casamada, Saura, Sicilia, Susana Solano o Tàpies. Una exposició imprescindible, que podeu visitar individualment o a través de visites guiades gratuïtes.

El primer concert serà el divendres, 25 de setembre, a les 20.30 h, a càrrec de Voicello, duet format per la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol, que presenten l’espectacle Crossover Opera Pop, amb entrada gratuïta.

Més endavant, el dissabte, 10 d’octubre, hi haurà l’espectacle Blowing, per a totes les famílies, de la companyia Múcab Dans i Toni Mira, que arriben expressament de Barcelona. Un espectacle per a tots els públics, que només costa 7 €. Podeu adquirir les entrades a través de la web www.samaniga.es.

Si allò que cercau diversió i a la vegada bona música, veniu el dissabte, 17 d’octubre, a veure i escoltar el Concerto a tempo d’umore, que ofereix l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (Girona). Uns músics genials, unes peces boníssimes del gran repertori, i tot pensant en l’humor. Les entrades costen 13 € i estan disponibles a la web www.samaniga.es.

La millor dansa espanyola arriba de la mà del Ballet Flamenco José Huertas (València). Serà el dissabte, 31 d’octubre, amb un clàssic de la literatura i del ballet, el Don Quijote. Podeu adquirir les entrades (12 €) a través de la web www.samaniga.es.

Finalment, l’Auditori sa Màniga ofereix activitats formatives (a queden molt poques places disponibles), de caràcter gratuït, com el Discussion Group in English (cada dijous al vespre), o el Curs de Cultura Contemporània (del 31 d’octubre al 27 de novembre de 2020), per pensar i entendre les claus del món d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.