Èxit del concert Crossover Opera Pop presentat pel duet Voicello a l’Auditori Sa Màniga

Tot un èxit el concert Crossover Opera Pop del duet Voicello, format per Biel Fiol i Carme Garí, presentat a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, el passat divendres dia 25 de setembre ,amb l’aforament complet. En principi s’havia de celebrar el passat 13 de març, i es va haver de suspendre coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma a tot el territori Espanyol degut a la crisi ocasionada per la Covid-19.
Al concert Crossover Opera Pop, el grup Voicello, com fa sempre a les seves actuacions en directe, va deixar un nivell molt alt. Presentaren un repertori molt innovador inspirat en la Mediterrània i de manera especial en les nostres illes, així com versions d’òperes com Casta Diva-Nuredduna, que és una fusió d’aquesta ària d’òpera tan reconeguda amb la història de Nuredduna de Miquel Costa i Llobera.
L’Actuació contà, a més de cançons pròpies, noves versions d’òpera amb un estil molt més personal. Amb una bona posada en escena que denota l’evolució constant i permanent del duet, com sempre ho fa possible la música al violoncel de Gabriel Fiol amb la veu de la soprano Carme Garí, acompanyats per un toc més modern a la bateria de l’excel·lent músic Miquel Marquès, junts aconseguixen el seu objectiu: que la música clàssica arribi a molta més gent.
A més, en Biel va tocar dues cançons del seu disc Cello Works 2, que ha estat considerat a les nominacions dels Latin Grammy 2020. Aquestes obres són Aina i Folk, amb la primera va explicar el públic el funcionament de la pedalera de loops que fa servir per enregistrar capes i capes de melodies, i amb la segona obra va transmetre al públic el seu entusiasme amb aquesta preselecció.
Per tancar el concert interpretaren «Cançó de la terra», una cançó pròpia inspirada en la nostra terra, Mallorca, i amb una lletra molt mediterrània de l’autora serverina Catalina Penyafort , que dedicaren el públic assistent, que va gaudir d’un agradable espectacle, respectant les noves normatives portant les mascaretes i amb les distàncies de seguretat corresponents.

Acabat el concert, el director de l’Auditori Sa Màniga, Pere Santandreu, va felicitar Voicello pel seu espectacle, musicalment molt complet, i amb una posada en escena i un vestuari elegant.
En definitiva ,aquest confinament musical ha estat molt productiu pel grup Voicello, i a nivell familiar també, ja que esperen l’arribada de la seva primera filla per a principis de gener de l’any 2021. Per tant, ens unim a les mostres de felicitació per l’espectacle del concert Crossover Opera Pop, i de manera especial per a l’arribada de la seva primera filla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.