Comunicat Gent gran Sant Llorenç

 

Des de el Consell de Mallorca ens ha fet arribar notícies relacionades amb els clubs de les associacions de Mallorca.

COMUNICAT IMPORTANT ASSOCIACIONS GENT GRAN

Davant els vostres dubtes i la informació que ha arribat a algunes associacions, hem de fer el següent aclariment:
Els clubs de gent gran han de romandre tancats, a l’illa de Mallorca no tenim altres directrius per part de Salut Pública (que és qui autoritza)
El comunicat que algunes associacions heu rebut informant que podeu reprendre les activitats amb unes mesures concretes que s’especifiquen al BOIB, només fa referència a l’illa de Menorca, a on es permet la reobertura de les associacions de gent gran gràcies a les bones xifres pel que fa a propagació i contagis de la COVID-19, que són molt baixes.
-Des del Consell de Mallorca estam fent feina amb Salut Pública per establir les mesures que ens permetin reiniciar algunes activitats de manera gradual, el pla de mesures publicat a l’illa de Menorca està fet damunt la proposta que vàrem fer per Mallorca.
-En tenir qualsevol informació nova us ho comunicarem de seguida.
En aquests moments fem feina per un altre pla de mesures, que, en aquesta ocasió sigui adient per l’illa de Mallorca, i Salut Pública ens pugui donar el seu vistiplau.
Esperam poder donar-vos bones notícies d’aquí a poc, i puguem començar a fer alguna activitat de manera segura. Sabem que la situació és complicada i que hi ha moltes ganes de reprendre moltes de les coses que fèiem i que ara no podem fer, però hem de recordar que el primer de tot és tenir cura, prevenir i atendre a les indicacions de les autoritats sanitàries per aconseguir frenar els contagis i garantir la seguretat i la salut de tothom.
Molts d’ànims a totes i a tots i fins aviat, una abraçada,
Carolina Abad Pons
Directora Insular de Promoció Sociocultural
Departament de Presidència
Consell de Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.