Inaugurada l’exposició d’Àngel Baldovino a s’Agrícola

El passat dissabte dia 10 d’octubre, es va encetar la temporada a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor amb la inauguració de l’exposició del pintor Àngel Baldovino.

Va presentar l’exposició Ana Mascaró per a continuació donar la paraula al pintor el qual va explicar les característiques de l’obra que ens presentava i també va expressar el seu agraïment a S’Agrícola per haver-lo convidat a exposar; finalment va tancar l’acte el president Llorenç Femenies per donar les gràcies al pintor i a tots els presents per la seva assistència.

Nascut a Buenos Aires l’any 1929, Àngel Baldovino és un pintor d’una llarga trajectòria nacional i internacional.

Les persones que assistiren a la inauguració varen poder experimentar les diferents emocions que la seva obra els transmetia ja que la forma de percebre una obra d’art varia segons l’espectador, i aquest aspecte les obres de Baldovino apunten al més profund dels sentiments

Baldovino, pintor d’una gran personalitat creativa, utilitza moltes tècniques i presenta molts estils. La seva obra pictòrica plena de formes lliures s’acosta molt al llenguatge poètic.

Amb aquesta exposició S’Agrícola fa una aposta forta per l’art tenint en compte que Baldovino és un dels grans de la seva època.

L’exposició podrà ser visitada durant aquest mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.