L’Ajuntament de Son Servera controla des del passat dimecres la temperatura a les persones que accedeixen al consistori

No podran accedir a l’edifici les persones que tenguin més de 37,5 graus, temperatura marcada com un símptoma de la Covid-19.
D’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar al màxim la propagació del virus, s’ha incorporat el control de temperatura per accedir a l’Ajuntament de Son Servera.

En cas de tenir una temperatura superior a 37,5° no es permetrà l’entrada i es recomana contactar amb el centre d’Atenció Primària corresponent, ja que es considera que és un dels símptomes de la Covid-19, juntament amb la tos, el mal de coll, les dificultats per respirar o el cansament, entre altres.
Aquest control es durà a terme tant en treballadors municipals com en responsables i persones que accedeixin als edificis per fer gestions i es realitzarà mitjançant un termòmetre làser digital que permet mesurar la febre a distància sense contacte amb la pell, la qual cosa garanteix que es manté la distància de seguretat.
En el mateix sentit, a més, en entrar a l’Ajuntament s’haurà de proporcionar el nom i llinatges, telèfon de contacte i departament al qual s’accedeix amb la finalitat de facilitar possibles rastrejos posteriors.
Les dades recollides es guardaran durant quinze dies i només es derivaran a les autoritats sanitàries si fos necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.