El grup «La companyia» presenta el concert «Tiempos de Amor» al Teatre d’Artà

El nou grup «La companyia», format per Lorena Antequera (veu), Nicolás Veloso (veu), Rafa Rodríguez (veu), Virgínia Bordal (veu) i Mark Witz (piano) són «Un Montón de Artistas (UMA, i es presenten com una companyia novell, creada i formada per artistes de teatre musical de la zona de Llevant, amb la intenció de promoure aquest vessant teatral a les Illes Balears, donant l’oportunitat als grans i molt diferents artistes d’aquí.
La sinopsi del concert “Tiempos de Amor”, és un concert dramatitzat en què un piano i quatre veus repassen les millors cançons de musicals de Broadway amb una temàtica comuna: l’amor.
Segons el grup, han intentat que no sigui un espectacle “ñoño”. Va d’amor però no vos assusteu, també hi ha rialles. No serà tot intensitat.
Musicals com Grease, Els Miserables, Jesucrist Superstar, Ghost o Wicked seran presents a l’espectacle.
Fins al moment, la companyia ha fet una versió amb gran èxit de “Chicago” reduïda, al costat de la Banda Municipal de Música d’Alcúdia, i ara “Tiempos de Amor” concert dramatitzat amb les millors cançons d’amor de Broadway.
L’espectacle serà el dissabte 7 de novembre, al Teatre d’Artà a les 20h. Les entrades estaran a la venda de dia 4 fins el mateix dia de la funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.