Agraïment als manacorins del batle de Manacor Miquel Oliver

Agraïment del batle de Manacor Miquel Oliver.
«Gràcies a tots els manacorins per complir i per reduir aquestes dades que ens permeten sortir del confinament abans d’hora, tot i que no podem caure en l’eufòria»
L’Ajuntament de Manacor i els representants dels comerciants reclamen al Govern de les Illes Balears ajuts econòmics per pal·liar els efectes econòmics del confinament.
L’Ajuntament de Manacor valora molt positivament l’avançament de la data de l’aixecament del confinament perimetral de Manacor, que ha aprovat aquest dilluns de matí el Govern de les Illes Balears i que es farà efectiu a partir d’aquest dimarts dia 24 de novembre, dos dies abans del que estava previst. «Toca demostrar la satisfacció davant l’aixecament de les mesures, que estaven basades en dades d’incidència de la COVID-19 i que, gràcies a l’esdevenir d’aquestes dades i de la bona feina que hem fet com a poble, s’han reduït», ha assegurat el batle de Manacor, Miquel Oliver, després de fer-se públic l’aixecament de les mesures sanitàries per part del Govern de les Illes Balears.
Oliver ha donat les gràcies i l’enhorabona als manacorins «per complir» i ha dit que, «sense caure en l’eufòria, ens toca fer un clam a la responsabilitat, ens toca demostrar que ho hem fet de forma conscient» i que la davallada de la incidència de la Covid-19 a Manacor «no ha estat per casualitat».
Així mateix, el batle ha recordat que aquest «clam a la responsabilitat» també ve lligat a la proximitat de les festes de Nadal, ja que «arribar a un eventual segon confinament seria un autèntic drama i despropòsit». «Ens toca demostrar que, amb distància però tots junts, ens podem recuperar».
Reunió amb els comerciants.
Abans de fer-se pública la decisió del Govern, l’equip de govern municipal s’ha reunit amb els representants de comerciants i empresaris de Manacor, donant resposta a la petició feta a
l’Ajuntament. La trobada ha estat valorada de molt satisfactòria per les dues parts. «Avui els empresaris i l’Ajuntament estam units», ha assegurat el president de PIMEM Manacor, Mateu Català.
Un dels acords de la reunió ha estat reclamar conjuntament al Govern de les Illes Balears una línia d’ajuts per compensar els perjudicis econòmics que ha suposat el confinament perimetral de
Manacor. «Tancar Manacor no és tancar 30.000 habitants, sinó que donada la capitalitat de Manacor, aquesta mesura ha tengut una afectació econòmica molt important al teixit empresarial de la ciutat», ha explicat el batle. Ajuntament i empresaris esperen abordar el aquesta petició a una reunió amb el Govern de les Illes Balears, tot d’una que se’ls convoqui.
Per la seva banda, des de PIMEM s’han compromès a treure els cartells de «Es Traspassa Manacor» una vegada s’aixequi el confinament i fer feina «en positiu» per recuperar al màxim la normalitat, sempre dins els límits del possible, donada la situació actual.
Des de l’Ajuntament es fa feina amb ajuts, campanyes i accions per «incentivar al màxim el consum local». Per això, una vegada que Manacor estigui desconfinat, «amb responsabilitat, però també
amb força: Ajuntament, empresaris i ciutadania hem de remar en la mateixa direcció», ha conclòs el batle Miquel Oliver.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.