GINOIDE

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 28 de novembre, a les 20 h
GINOIDE
Baal Dansa
Durada: 55 min.
Entrada: 5 €

Nova Londres 2029. En una societat global en la qual les relacions personals són un privilegi, hi ha Augustin, responsable tecnològic d’una empresa multinacional. Submergit en una rutina laboral que l’aboca a un buit immens Augustin viu angoixat i per trencar amb tanta monotonia cercarà qualcú capaç d’integrar-se en els cicles repetitius de la seva vida. La peculiar relació entre Nana, la seva nova companya, es veurà alterada per un nou escenari, un tercer element que s’intercalarà en la convivència i que la conduirà a plantejar-se la seva existència.
GINOIDE és un robot d’aspecte femení, dissenyat principalment per a l’ús sexual. Nana es creà segons els canons estereotipats de cosificació i objectualització de la dona, imperants a la nostra societat neoliberal, on el consum marca les regles que els nostres cossos, reals o no, han de complir.
La relació de Nana amb el seu propietari Augustin, ens farà plantejar-nos preguntes sobre les relacions sentimentals i sexuals. Cap a on va la humanitat? Que succeirà amb la reproducció de la nostra espècie?

Acte entorn del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Aina Nadal representant Sa Màniga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.