Celebrada la segona tertúlia del curs 2020/2021 del Club de Lectura de sa Coma

El divendres dia 20 de novembre es va celebrar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor la segona lectura de la temporada del Club de Lectura de sa Coma.
«Amor meva», de l’autora alacantina Isabel-Clara Simó, fou el títol escollit per dur a terme la segona tertúlia de l’onzena temporada del Club de lectura de sa Coma. Una autora de molt de pes dins el món de les lletres catalanes amb una àmplia i reconeguda carrera literària i guardonada amb nombrosos premis, entre ells la Creu de Sant Jordi i el premi d’Honor de les lletres catalanes.
La tertúlia, dirigida per Eulari Arlés, formava part de les activitats que conformen el curs de Cultura Contemporània organitzat per l’auditori de Sa Màniga i que es du a terme aquests mesos de novembre i desembre.
Ambdues entitats, biblioteca i auditori, organitzen sempre que és possible activitats conjuntes, des del club de lectura es llegeixen obres que després el grup té l’oportunitat de veure representades a Sa Màniga i gràcies a les gestions del seu director, Pere Santandreu,poden després parlar amb la companyia; tot un luxe.
El Club de Lectura de sa Coma, a l’actualitat compta ja amb 45 components, i la Biblioteca amb nombrosos usuaris, tant adults com infants, sent una de les biblioteques més actives de la comarca.
Com a membre del Club de Lectura de sa Coma, em complau felicitar a la bibliotecària de sa Coma, Antònia Brunet, pel seu treball al llarg d’aquest any complicat per a tots, ja que els aficionats a la lectura hem pogut continuar aquest any diferent i difícil, gaudint del serveis de préstec , ja que la biblioteca compta amb uns serveis especials de descontaminació dels llibres i en alguns casos també d’entrega domiciliaria, en temps de confinament, per part de Protecció Civil, que ha col·laborat amb amb aquesta tasca-
La propera tertúlia està prevista pel 22 de gener de 2021, encetant l’any amb el llibre «Bel Canto», de l’autor manacorí Tomeu Matamales, el qual ha estat convidat a la tertúlia i s’espera la seva presència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.