Polèmica per l’aforament al partit de copa

Primer, que si la gespa és artificial, després que si el mur està massa prop del terreny de joc, que si els vestidors no són adequats, que si les banquetes tampoc… i ara és l’afició atlètica la que es queixa pel repartiment de les entrades. El primer és donar les gràcies a la plantilla per passejar el nom d’un poblet de Mallorca arreu d’Espanya i per haver entrat en el quadre; després, a la directiva, que un event d’aquests és mal de gestionar i facis el que facis mai no ho faràs bé per a tothom. I com que les autoritats només deixen esser afortunats de presenciar en directe aquest moment històric per al modest club a 300 persones, ha decidit fer-ho de la següent manera:

150 entrades per al futbol base llorencí, d’on no sortirà cap Messi ni cap Cristiano, però és probable que en el futur alguns defensaran la samarreta del club.

100 entrades per als socis, previ sorteig entre els que se senten els colors i, plogui o faci fred, van al Moleter. Algun es quedarà fora i haurà de veure el partit per televisió.

50 entrades per acreditacions, entre premsa, càmeres, etc., un nombre al qual és bo de fer arribar-hi.

Així que, chapeau i visca el Cardassar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.