El grup musical Arpellots Havaneres Band celebren el seu 25è aniversari presentat el nou disc “ARPELLOTS A BANDA”

Amb un dibuix de Luis Maraver i amb el títol de ARPELLOTS A BANDA, el grup musical ARPELLOTS HAVANERES BAND ha presentat un nou disc, el quart de la seva carrera discogràfica (Més que havaneres, 2000; Marina, 2007; Havanera de Migjorn, 2012) per commemorar el 25è aniversari de la seva constitució.
El portaveu i músic fundador dels Arpellots, i amic Tomàs Martínez, ens informa que el nou CD , ARPELLOTS A BANDA és el resultat d’un experiment musical nou i original: ajuntar les veus cadencioses dels cantants d’havaneres amb la música popular de la banda.
31 músics i 9 veus, solistes, baixos i tenors, són els responsables de posar a l’abast del públic nou temes, musicats per membres o ex membres del grup amb arranjaments per a banda de Biel Oliver, Torres.
Com és bella la mar, Marina, Una illa petita, Havanera de Migjorn, La mar i ella, Cala Vella, Cançó, Quan veig la mar i Un trosset de mar són les peces interpretades per flautes, flautí, clarinets, saxòfons, trompa, trompetes, trombons, bombardí, tuba, acordió, percussió i veus, coordinats tots per la batuta d’Andreu Julià.
El disc es complementa amb un llibret amb els textos de les cançons i un pròleg o presentació de Miquel Sbert.
El CD s’ha gravat entre els dies 10 d’agost i 19 d’octubre de 2020 superant les dificultats de la situació pandèmica que hem patit i patim als estudis Urban Producciones de Palma i ha comptat amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.
Sens dubte el nou disc ARPELLOTS A BANDA és un bon regal de Nadal i Reis. El podeu trobar a Sant Llorenç, a Ca na Pisca i a Ses Rotes Noves. Per a més informació és pot contactar amb el portaveu del grup, Tomàs Martínez., arpellots@gmail.com
Un videoclip de l’enregistrament del disc a on hi apareixen tots els protagonistes es pot trobar a: https://drive.google.com/file/d/1xVSsf0pe0BPYNQYjqJE5NELqUd85d-U-/view i es pot descarregar a partir d’un codi QR que es troba al CD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.