El grup musical Arpellots Havaneres Band celebren el seu 25è aniversari presentat el nou disc “ARPELLOTS A BANDA”

Amb un dibuix de Luis Maraver i amb el títol de ARPELLOTS A BANDA, el grup musical ARPELLOTS HAVANERES BAND ha presentat un nou disc, el quart de la seva carrera discogràfica (Més que havaneres, 2000; Marina, 2007; Havanera de Migjorn, 2012) per commemorar el 25è aniversari de la seva constitució.
El portaveu i músic fundador dels Arpellots, i amic Tomàs Martínez, ens informa que el nou CD , ARPELLOTS A BANDA és el resultat d’un experiment musical nou i original: ajuntar les veus cadencioses dels cantants d’havaneres amb la música popular de la banda.
31 músics i 9 veus, solistes, baixos i tenors, són els responsables de posar a l’abast del públic nou temes, musicats per membres o ex membres del grup amb arranjaments per a banda de Biel Oliver, Torres.
Com és bella la mar, Marina, Una illa petita, Havanera de Migjorn, La mar i ella, Cala Vella, Cançó, Quan veig la mar i Un trosset de mar són les peces interpretades per flautes, flautí, clarinets, saxòfons, trompa, trompetes, trombons, bombardí, tuba, acordió, percussió i veus, coordinats tots per la batuta d’Andreu Julià.
El disc es complementa amb un llibret amb els textos de les cançons i un pròleg o presentació de Miquel Sbert.
El CD s’ha gravat entre els dies 10 d’agost i 19 d’octubre de 2020 superant les dificultats de la situació pandèmica que hem patit i patim als estudis Urban Producciones de Palma i ha comptat amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.
Sens dubte el nou disc ARPELLOTS A BANDA és un bon regal de Nadal i Reis. El podeu trobar a Sant Llorenç, a Ca na Pisca i a Ses Rotes Noves. Per a més informació és pot contactar amb el portaveu del grup, Tomàs Martínez., arpellots@gmail.com
Un videoclip de l’enregistrament del disc a on hi apareixen tots els protagonistes es pot trobar a: https://drive.google.com/file/d/1xVSsf0pe0BPYNQYjqJE5NELqUd85d-U-/view i es pot descarregar a partir d’un codi QR que es troba al CD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.