Primeres i darreres «Nadales al Carrer» 2020 de la Banda de Música de Sant Llorenç

Aquest any la Banda de Música de Sant Llorenç, que dirigeix Pere Siquier, no oferien el tradicional i màgic Concert de Nadal, que solien fer cada any a l’església llorencina. L’Ajuntament es va decantar per «Nadales al càrrec», i la banda va haver de tocar a la plaça de l’Església sense les condicions més favorables, ja que n’hi tant sols l’ajuntament va posar cadires a la plaça perquè la gent major, seguidors incondicionals de la banda, poguessin seguir el concert.
A les vuit del vespre feia molt de fred, i és admirar el esforç i interès que posaren tots els músics i director Pere Siquier, per treure endavant el concert. Amb gran professionalitat tocaren vuit destacades nadales, i acabaren el concert amb Feliz Navidad.
Hi havia previst que la banda celebri un segon concert de Nadales, també al carrer, pel diumenge dia 27 a les 11 del matí a la Plaça de l’Ajuntament, però finalment s’han suspès tots els actes del Nadal Cultural, així com les Festes de Sant Antoni.
No disposam de cap foto del concert, però si volen publicar una foto d’arxiu de la banda, i desitjar als músics i director un Bon Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.