El cant de la Sibil·la a l’Església Parroquial de Son Servera per segon any consecutiu el va cantar Llúcia Nicolau

Enguany la celebració de les Matines ha estat marcada per la pandèmia, i els aforaments a les esglésies reduïts. El rector de Son Servera Mossèn Jaume Mercant, a diferència de l’any passat que es va veure obligat a demanar disculpes per haver de celebrar les Matines amb el renou del botellot de fons, que es celebrava a la plaça, just devora l’entrada del portal lateral de l’església, no ha tengut problemes en aquest sentit.

L’Emissió en directe de les matines de Son Servera, per TVServerina, va servir perquè els qui no es pogueren apropar a l’església, no es perdessin les Matines.
El sermó de la Calenda, va anar a càrrec del nin serverí Miquel Nebot, que va preparar el rector, i ho va fer molt bé. El cant de la Sibil·la, enguany, novament va anar a càrrec de Llúcia Nicolau de sa Coma, i alumna de Rosa Carbonell, de l’escola de música de 440 Aula Musical de Cala Millor. Na Llúcia, amb la seva prodigiosa veu encisà el públic assistent i va estar acompanyada per l’organista de la parròquia Damià Nuñoz.
Enguany el cor de l’església no estava permès per la situació de la Covid, tot i així, varen dur panderos i panderetes i cantaren situats entre el públic i durant la comunió, acompanyats per l’organista Damià, la directora de l’acadèmia Rosa Carbonell, als teclats , i per les seves filles
MºRosa i Núria Riera, i per na Llúcia que tocaren el violi. i cantaren juntament amb el cor i el públic assistent la tradicional cançó que es canta a Son Servera, Anem a Betlem, i per acabar les matines, El 25 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.