Els escolars del terme de Son Servera no perderen la il·lusió de la festa de Sant Antoni i la banda de música va editar un vídeo

Gràcies a la iniciativa dels professors dels col·legis Jaume Fornaris i Taltavull C.E.I.P, del CEI Sant Francesc d’Asís, de Son Servera; i del CEIP Na Penyal de Cala Millor, els infants no perderen la il·lusió de la festa de Sant Antoni!, i a més, facilitaren una careta per a cada alumne i un quadern didàctic de la festa per Educació Infantil, 1er, 3r i 5è de primària, que treballaren a les escoles.
Joan Antoni Ballester, director de la Banda de Música Local de Son Servera, es va dirigir al poble a traves de les xarxes socials amb aquest missatge:
«Avui, un dia tan assenyalat per sa nostra banda, una de les festes més sentides del nostre poble ens deixa amb el cor romput.
Aquell primer cop de bombo que ens posa la pell de gallina, la sintonia de sa banda i els balls del dimoni feien botar el nostre gran poble serverí.
Amb molta pena dins el cor, sa nostra banda de música vos comparteix aquest vídeo desitjant-vos molt bones festes de sant Antoni amb seny i prudència (cantau, glosau i recordau) que l’any que ve el poguem gaudir com si fos el primer de molts. Visca Sant Antoni de Son Severa, Visca sa banda de música de Son Severa, visca el dimoni gros i visca Son Servera!»
L’Ajuntament també es va dirigí al poble amb aquestes paraules:
« Avui no celebrarem junts la festa en el carrer, no torrarem al fogueró amb els amics ni podrem veure el dimoni… però l’emoció d’aquest dia, els serverins i serverines la duim ben endins i per sentir-la un poc més a prop avui, aquí teniu el resultat de l’obra de l’artista #Sath del carrer Cos».
La regidora de Sanitat, M. Remedios Cañadas, el passat dia 13 de gener va informar que el nombre de persones infectades al municipi era de 69, i que per seguir amb aquesta tendència s’han de complir les restriccions per seguir frenant la propagació del virus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.