Residències artístiques i tècniques a l’Auditori sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha signat dos convenis de col·laboració perquè durant 2021 dues companyies artístiques puguin fer una residencia artística i tècnica a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Es tracta de les companyies de circ Moviments i de la companyia de dansa Mariantònia Oliver.

La companyia Moviments, formada per Rosa Forteza i Alejandro Navarro, prepara la producció del seu nou espectacle Bravura. Entre l’11 de gener i el 5 de febrer fan una primera estada, i fan feina en el projecte que es preveu estrenar a mitjans maig. La companyia Moviments és companyia resident de l’Auditori durant tot 2021.

Per altra banda, l’Auditori sa Màniga acollirà al mes de setembre la companyia Mariantònia Oliver, que prepara una nova coproducció amb la Fundació Teatre Principal de Palma.

Finalment, s’està fent feina perquè una tercera companyia pugui emprar els espais i serveis de l’Auditori per a una tercera residència artística i tècnica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.