Crònica: Cardassar-Portmany

El Carde cau derrotat al Moleter (0-1).

El maleït bitxo no mos deixa anar al Moleter amb les noves restriccions així que no hi pot haver públic. Esperem que passi aviat i es torni a veure gent a les grades del Moleter, però com que de tot allò dolent surten coses bones el club s’ha reinventat i el partit es podia seguir per youtube amb 2 comentaristes coneguts al poble (Coveti i Simonet). Bona iniciativa!

En el primer temps les primers arribades foren pels locals, però a poc a poc els eivissencs s’assentaren sobre la gespa des Moleter. Després del  descans el Carde va sortir decidit a pels tres punts però ja sa sap que qui perdona… En una arribada marcaren els visitants i 3 punts més que s’esfumaven des buit (per les circumstàncies) Moleter.

Breus:

Cares noves al Carde

 

Un pensament a “Crònica: Cardassar-Portmany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.