Els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera es sumaren a la celebració del Dia Mundial contra el Càncer

El passat dia 4 de febrer es va celebrar el Dia Mundial contra el Càncer,promogut per l’Organització Mundial de la Salut. El Centre Internacional de Recerques sobre el Càncer (CIIC) i la Unió Internacional contra el Càncer (UICC) amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació i mobilitzar a la societat per a avançar en la prevenció i control d’aquesta malaltia.
Els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera es van sumar un any més a aquesta iniciativa. A Sant Llorenç van il·luminar de verd la façana de l’Espai 36, i pel que respecte a l’Ajuntament de Son Servera la façana del consistori serverí.
El verd és el sinònim d’esperança i el missatge que es vol transmetre a totes aquelles persones que lluiten contra la malaltia.
La investigació juntament amb hàbits de vida saludables són claus en la prevenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.