Els regidors de l’Oposició de l’Ajuntament de Son Servera, demanen la dimisió del regidor de l’equip de Govern, Ramon Reus

COMUNICAT DE TOTS ELS REGIDORS DE L’OPOSICIÓ (Son Servera)
Arrel de les reiterades accions, baix el nostre punt de vista, incorrectes i greus en la gestió municipal del Regidor d’Esports, Participació Ciutadana i Comerç Sr Ramón Reus Brunet, els vuit regidors i regidores (del PP, ON SS – el PI i UP) que conformem el total de membres de l’oposició, i que són els següents…
1. Jaime Servera Lliteres
2. María Víctoria Fresneda Barrientos
3. Maria Antònia Artigues Cladera
4. Cristian Servera Reynolds
5. Antoni Cànovas Miquel
6. José Ramón Hernández Reolíd
7. Bernardo Grimalt Alfaro
8. Francesc Riera Caldentey
…en el dia d’avui dimecres 17 de febrer de 2021 hem registrat a l’Ajuntament de Son Servera una sol·licitud (nº de registre 2021-E-RC-1129 a les 10’26 h) per celebrar un PLENARI EXTRAORDINARI (a ser possible presencial) amb els següents punts a l’ordre del dia…
1) “EXPOSICIÓ i/o DEBAT EN RELACIÓ A LA GESTIÓ DEL REGIDOR D’ESPORTS, COMERÇ i PARTICIPACIÓ CIUTADANA SR. RAMÓN REUS BRUNET DES DE QUE ÉS REGIDOR AL NOSTRE AJUNTAMENT, i PROPOSTA DE VOTACIÓ DE LA DESTITUCIÓ DE REGIDOR DE LES MATEIXES CARTERES (ESPORTS, PARTICIPACIÓ CIUTADANA i COMERÇ)”

2) PROPOSTA DE VOTACIÓ DE LA SEVA DIMISSIÓ COM A REGIDOR”

La sol·licitud no es demana com a grups polítics sinó com Regidores i Regidors individuals i per tant demanem poder fer cada un d’elles i d’ells, les exposicions que trobin convenient i amb la durada que també considerin

Son Servera 17 de Febrer de 2021

3 pensaments a “Els regidors de l’Oposició de l’Ajuntament de Son Servera, demanen la dimisió del regidor de l’equip de Govern, Ramon Reus

  1. De cara als lectors, estaría be saber quines son aquestes incorrectes i greus accions per les quals es demana la dimissió del jove regidor i glosador Ramón Reus.

  2. Em sap greu. No puc ajudar-vos ja que card.cat s’ha limitat a publicar el comunicat enviat per tots els regidors de l’oposició. En cas de celebrar-se el Ple publicarem la informació que ens enviïn. Moltes gràcies per seguir les notícies de card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.