Comunicat del grup municipal ON SS – El PI de la visita d’inspecció al Poliesportiu de Son Servera

El grup municipal de Son Servera ON SS – el PI vàrem registrar la setmana passada a l’Ajuntament de Son Servera, una sol·licitud per poder realitzar una visita guiada a les instal·lacions del Poliesportiu “Es Pinaró”.
Avui dilluns dia 22 de febrer, a les 11’30 la Batllessa Sra Natalia Troya s’ha oferit per acompanyar-nos a fer aquesta visita.
De fet la Batllessa va oferir als 3 portaveus del partits de l’oposició (PP i UP) el poder estar presents a aquesta visita.
Durant dues hores la Batllessa i els dos Regidors d’ON SS – el PI Bernat Grimalt i Antoni Cànovas acompanyats de la directora de RadSport (empresa concessionària) hem fet aquesta visita guiada.
Hem pogut visitar totes i cada una de les dependències que estan detallades dins el contracte (piscina, pistes de pàdel, sala de gimnàs, vestidors, etc).
La visita d’ON SS – el PI tenia com a objectiu la comprovació de l’estat correcte de les instal·lacions i comprovar la documentació del compliment de les Clàusules establertes en el Plec de Prescripcions Tècniques i Administratives en vigor d’una concessió de 25 anys de duració que es va iniciar el mes de desembre de 2013 i que actualment fa 7 anys que està funcionant.
Una concessió en la que l’empresa RadSport paga a l’Ajuntament la quantitat anual d’uns 6.000 € de cànnon i on l’Ajuntament paguem el 100% de la despesa de manteniment (energia elèctrica, aigua i combustible) d’aquestes instal·lacions, una despesa superior als 100.000 € cada any.
Han estat dues hores on la Batllessa i la directora ens han fet la visita molt còmoda tant en les formes com en el contingut
Hem pogut revisar sense cap objecció, tota la documentació demanada.
Aquesta visita era una passa més relacionada amb el fet que el proper dijous dia 25 de gener, a les 12’00 h i de manera telemàtica es durà a terme el plenari extraordinari demanat pels 8 regidors de l’oposició on es tractarà la gestió del regidor d’Esports, Comerç i Participació Ciutadana Sr Ramón Reus i la proposta de votació de la seva destitució i posterior proposta de dimissió.
Segons l’oposició, a l’escrit registrat del plenari són constatables unes reiterades accions incorrectes i greus del Regidor Sr. Reus, especialment els darrers mesos on suposadament el Regidor va participar a un dinar festa a una pizzeria de Cala Millor denunciada per la policia local, on el Sr Reus també suposadament participava cantant i aplaudint, hi havia música en viu (segons la policia local) i on totes les taules no mantenien les distàncies mínimes de 2 metres establertes per les restriccions del Covid i on hi havia una participació d’unes 80 persones passant de molt l’aforament autoritzat aquell dia. El Regidor d’Esports Sr Reus també suposadament va participar i jugar a un torneig de Pàdel al poliesportiu on suposadament hi havia un bar il·legal i un torneig de pàdel gestionat i explotat per dues persones externes a RadSport, on es cobraven per participar unes tarifes que no havien estat autoritzades per plenari com així estableix el contracte. Segons la Batllessa a un plenari, hi havia un pla de contingència concedit amb un màxim de 20 persones i al torneig hi participaren suposadament més de 100 inscrits…
ON SS – el PIBernat Grimalt i Antoni Cànoves, regidors ON SS el PI, preparant la visita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.