La Policia Local de Manacor desallotja una festa il·legal amb 40 persones de 12 nuclis familiars al camí de Son Pobre

El passat diumenge 28 de febrer cap a les 16.00 hores, el telèfon d’emergències 112 va rebre diverses telefonades de diferents veïns alertant que a la carretera Manacor-Sant Llorenç, concretament a la zona del ” Camí de Son pobre ”, hi havia una finca on s’estava celebrant una festa amb l’afluència de gran nombre de vehicles i persones.
Tot seguit, la central de la Policia Local de Manacor va mobilitzar un indicatiu perquè comprovés els fets, i un cop comprovada la veracitat de la telefonada es van mobilitzar unitats de la Policia
Local de Manacor i de la Policia Nacional per dur a terme una actuació conjunta. A l’arribada dels agents al lloc dels fets, algunes de les persones van intentar abandonar-lo fugint camp a través. Es va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars, participants a la festa, així com a gran quantitat de menjar i beure preparats per la festa.
Els agents actuants varen identificar les persones i varen informar la persona que es va identificar com propietari de la finca que havia de cessar immediatament l’activitat.
Els agents varen aixecar acta per les infraccions a la vigent normativa COVID, per una infracció greu a la normativa COVID que preveu sancions d’entre 3.001 i fins a 60.000 mil €, tant pels organitzadors com pels participants a festes il·legals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.