La futbolista serverina Virgina Torrecilla que es recupera del càncer

El passat 1 d’abril, l’Ajuntament de Son Servera compartia l’alegria de la recuperació del càncer de la futbolista serverina de l’At. De Madrid, Virginia Torrecilla i la felicitava amb aquesta publicació.
“Les bones notícies que ens arriben de la nostra futbolista Virginia Torrecilla Reyes ens ho fan estar, i és que ella mateixa ha confirmat que les darreres proves després de la quimioteràpia que ha rebut confirmen que està lliure de la malaltia. Ho sabíem, és una campiona! Orgullosos de tu, Virgina A seguir igual de lluitadora sempre! Avui no podem estar més contents!”
Des de card.cat ens unim a les felicitacions que ha rebut Virginia per part de l’ajuntament serverí, i que molt prest pugui tornar a jugar al seu equiq “colchonero”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.