L’home del vol vertical

No us perdeu la representació teatral de “L’home del vol vertical”, que es realitzarà dia 18 d’abril a les 19h, a la Sala Principal de l’Espai 36.

SINOPSI:

Pere Sastre Obrador, va ser un pagès de Llucmajor amb un cervell privilegiat que, emmirallat pel progrés del seu temps, a principis del segle XX, va dissenyar i construir un prototip d’helicòpter, quan aquest encara no estava inventat.

L’espectacle recrea la nit del 7 de desembre de 1965, a l’hospici de Llucmajor, al Convent de les monges de la Caritat. Pere Sastre, ja moribund, passa la seva darrera nit, acompanyat pel seu amic Gabriel Moragues.

A les cases de Son Gall, que estan en un estat llastimós, en Pere Sastre hi viu i hi guarda el que ha estat la seva raó de viure: el Cometa-gira-avió. Queda atrapat entre les bigues, quan aquestes passen per ull, després d’unes plogudes intenses.

Pere, en pèssimes condicions, és recollit uns dies després per uns amics i el deixen a càrrec de les monges. Gabriel Moragues, interpretat per Joan Gomila, serà el qui a partir d’una narració al seu amic, li recordarà la seva història i li rendirà el tribut per la gran admiració que li professa.

AUTOR: Joan Gomila

INTÈRPRETS: Joan Gomila, Xesca Forteza i Joan Aguiló

DIRECCIÓ ACTORAL: Frederic Roda

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.