Presentació a Manacor dels llibres, Epigramari de Joan Tomàs Martínez i La terra i altres llocs de Lucia Pietrelli

El proper divendres dia 16 de d’abril, al Pati de la Institució Alcover de Manacor, està prevista la presentació dels llibres, Epigramari de Joan Tomàs Martínez, i La terra i altres llocs de Lucia Piettrelli.
Joan Tomàs Martínez Grimalt (Palma, 1984) Dramaturg, poeta i guionista, Llicenciat en Història Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha publicat llibres d’assaig històric, teatre i poesia i ha obtingut entre altres premis, el Miquel Costa i Llobera (2008) per Els Jorns i el premi Bernat Vidal i Tomàs (2009) per Proètica dels plaers. L’any 2016 publicà el llibre Obagues i solanes.
Lucia Pietrelli (Candelara – Itàlia 8 d’abril del 1984). és una escriptora, poetessa i traductora de l’italià. Fou l’encarregada d’elaborar i llegir el manifest de la Diada de Mallorca del 31 de desembre de 2014.Ha publicat novel·la i llibres de poesia. Entre altres premis, l’any 2011 obtingué el premi Bernat Vidal i Tomàs per Violacions, l’any següent el Benet Ribas de poesia amb Esquelet i el 2020 el premi Lletra d’Or per Lítica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.