77 Concert del Convent Organis Festival amb l’actuació de Alba Allès Barber

A poc a poc es van reprenent les activitats de la Comissió per la Restauració de l’Orgue del Convent de Manacor. El proper dissabte dia 24 d’abril a les 19:00 hores, concert de flauta sola, a càrrec de Alba Allès Barber, amb obres de Debussy, Gelabert, Hindemith, i Sciarrino i Bozza.
Alba Allès, començà els seus estudis de flauta a l’edat dels 6 anys a Manacor (Mallorca) amb la professora Maria Àngela Riera i posteriorment amb la professora Antònia Bassa. Al 2017 va entrar al Conservatori Professional de Música i Dansa de Palma (Illes Balears) amb la professora Catalna Roig. Al mateix temps va iniciar els seus estudis complementaris de composició, anàlisi i harmonia amb el professor Xavier Gelabert. Desde el 2019 està estudiant a la Fundació Conservatori Liceu (Barcelona) amb el professor Christian Farroni.\nAl llarg de la seva carrera músical ha realitzat diferents Masterclasses amb Vicens Prats, Mario Carolli, Magdalena Martínez, Pablo Sagredo, Enrique Sánchez, Pere Sansó, Catalina Roig, Josep Francesc Palou, entre d’altres.
En referència a la seva experiència professional, ha format part del Projecte de la Petita Simfònica de les Illes Balears, de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Alevins i de la Orquestra de Granollers. A més, ha format part d’algunes bandes com: la Banda de la Federació Balear i la Banda de Manacor durant molts anys, les quals li han ofert l’oportunitat de tocar amb certs directors prestigiosos com Xavier Gelabert, Óscar Navarro, Ferrer Ferran, Luís Cobos… i alguns cantants com Serafín Zubiri i Francisco González. Així mateix ha participat a dos Concursos Internacionals: 131è Certamen Internacional de Música “Fem banda” a Lleida, on vam obtenir el primer premi. També va tocar com a solista al 2016 amb la Banda de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.