Un Sant Jordi 2021 ben especial a les biblioteques municipals

Després d’un any gairebé sense poder fer activitats aquest Sant Jordi, tot i les restriccions d’aforament i mesures de seguretat, ha estat ben especial per a les biblioteques municipals de Sant Llorenç.
Han ofert una programació ben àmplia i variada. Així els infants i no tan infants han pogut disfrutar a les tres biblioteques del contacontes del Cavalleret de Sant Jordi a càrrec de Conte contat i també d’un taller familiar a càrrec de na Cati Forteza d’Uroo. S’han duit a terme tertúlies literàries tan infantils com d’adults a càrrec de n’Eulari Arlés. Tertúlies que han estat molt especials i entranyables sobretot les fetes amb els infants de sisè del CEIP Punta de n’Amer, ja que són les seves darreres tertúlies del projecte de l’Aventura del club de lectura, que els ha acompanyat durant tot aquest cicle de primària, desitjar-los molta sort en aquesta nova etapa que començaran.
També han organitzat visites escolars a les biblioteques, tallers de Poesia amb els més petitons i paradetes i venta de llibres.

Contacontes pels més menudets a càrrec de na Margalida Amengual.
Tot un seguit d’activitats que continua la propera setmana amb més contacontes, tertúlies infantils i tallers. Per a més informació podeu consultar el facebook de les biblioteques municipals de Sant Llorenç des Cardassar i/o a la web de l’Ajuntament.
La més cordial felicitació a les bibliotecàries del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, Antònia Brunet, Maria Bel Pont, i Assumpció Riera, pel treball que fan al llarg de l’any i de manera especial a la Setmana de Sant Jordi, que un any més, ha comptat amb nombroses activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.