Celebrat el campionat Balearskills a les noves instal·lacions de l’IES Puig de sa Font de Son Servera

BalearsKills és la competició per excel·lència dels alumnes de formació professional de diferents especialitats que té lloc a les Illes Balears a partir de proves pràctiques dissenyades pels coordinadors de cada modalitat. El premi pel guanyador que surt d’aquest concurs és representà a les Illes Balears al Certamen Nacional.
El passat dimecres dia 28 d’abril, el concurs de cuina Balearskills es va celebrar a les noves instal·lacions de l’IES Puig de sa Font de Son Servera. Hi participaren alumnes dels 6 Instituts de Secundària de les nostres Illes que concursen per guanyar el trofeu de millor cuiner de formació professionals: l’IES Juníper Serra de Palma, l’IES Puig de sa Font de Son Servera, el Guillem Casasnoves de Sóller, l’IES Calvià, l’IES M. Àngels Cardona de Ciutadella, i l’IES Sa Serra de Sant Antoni de Portmany.
Enguany el plat principal obligatori era un plat amb bacallà i productes de la terra, verdures, especies i ametlles de les illes. El jurat valorà els plats dels sis concursants que competiren amb les seves millors idees i el guanyador, guanyadora en aquest cas, va ser la representat de l’IES Juniper Serra, Ada Min Hawkins Carrillo, amb el seu bacallà aromaritzat.
L’Ajuntament de Son Servera, juntament amb diferents entitats i la Conselleria d’Educació, van formar part dels patrocinadors del concurs. La batlessa Natàlia Troya, i la regidora de d’Educació Mª Teodora Moreno, felicitaren als concursants.
Entre els assistents també hi van ser presentes, el batle de Sant Llorenç Mateu Puigrós i la regidora d’Educació Dolors Sánchez.
Ada Min Hawkins, guanyadora del concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.