El 32è certàmen de pintura de Son Carrió encetà la Setmana Cultural de Son Carrió 2021

Enguany continuam vivint un any atípic, per això en comptes de les tradicionals Festes de Son Carrió, la delegació de Son Carrió, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç, han organitzat una setmana d’actes Culturals i Musicals per a totes les edats i adaptats a les circumstàncies actuals.
El passat divendres 30 d’abril, al centre Cultural de ca n’Apol·lònia es va celebrar la inauguració del 32è certàmen de pintura de Son Carriò. El delegat de Son Carrió Jaume Bassa, va ser l’encarregat de inaugurar l’exposició acompanyat del batle Mateu Puigrós, i del regidor de Son Carrió Nofre Garcia.
Enguay, el certamen ha comptat amb més participants que mai, el llarg confinament ha donat pas a la creativitat dels artistes que heu posaren molt difícil al jurat. El 1er premi de pintura va ser per Malena Vilanova, de Pollença amb l’obra “Horitzó”, i el 2on premi per Marisa Blume, de Campos, amb l’obra “l’Estranger”. Pel que respecte als premis de fotografia, enguany el guanyador va ser en Mateu Oliver, i el premi a la millor fotografia retocada el va aconseguir Raquel Torres.
Les exposicions estaran obertes al públic cada dia de 18 a 20 hores fins al 9 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.