Gran actuació de la Banda de Música de Sant Llorenç al Concert de Son Carrió

El dissabte 1 de maig continuà la Setmana Cultural de Son Carrió amb el Concert de Primavera de la Banda de Música de Sant Llorenç, que es va celebrar al Poliesportiu de Son Carrió. Tot i la forta pluja present durant tot el concert, no va deslluir en cap moment la gran actuació de la banda, tots i cada un dels músics estaven més motivats que mai i, i sota la batuta del director de la banda Pere Siquier, van treure endavant un gran concert. La més cordial felicitació al director i a la banda.
El programa escullit perael concert va ser el següent: El Abanico; Nothings-Gonna-Change-My-Love-For-You-Concert-Band-Solo-Alto-Sax Saxo, Alt solista: Antoni Llodrà; Blue Tango ( Leroy Anderson); My Way – Naohiro Iwai; Algo estúpido; Game of thrones; i African Wildlife – Kees Vlak, i de bis van tocar Happy Together – A. Gordon, G. Bonner – arr. Doppel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.