Bon Concert de Primavera de la Banda de Música serverina i màgia pel més petits al Son Servera Clown

El dissabte dia 15 de maig, es va celebrar a l’Església Nova de Son Servera, el Concert de Primavera, de la Banda de Música Local de Son Servera, dirigit per Fernando Gil Alonso, degut a la baixa per paternitat del director titular Joan Antoni Ballester, tal i com vam informar als lectors la passada setmana. El concert va ser un èxit de public i per tal de garantir la seguretat dels assistens a l’entrada es premia la temperatura i es controlava l’aforament. Sens dubte, va ser un molt bon Concert de Primavera, on els músics tocarem amb més il·lusió que mai, després de la sequera de concerts degut a la Covid-19.
A més de la batlessa, assitiren al concert sis regidors, en aquest concert no hi va haver presentació n’hi discursos de les autoritats. El president de la banda en nom de tots els músics va fer entrega a Fernando Gil, component de la banda des de fa molts d’any i director en funcions, d’una capsa de vi personallitzat en nom de tots els músics. Entre el públic també hi va ser present el director titular Joan Antoni Ballester, que la propera setmana acaba la seva baixa laboral per paternitat i es tornarà incopororar als assajos.
Pel que fa al Son Servera Clown, segueix deixant bones estones i rialles. El diumenge dia 16, també a l’Església Nova, el més petits gaudiren del Conte Contat i de Nabil Canyelles Monster Muppet Show, que alegraren l’horabaixa amb un espectacle musical i d’animació més que complet, amb súper show infantil en el que els nins i nines assistents tingueren una bona dosis de màgia.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.