Preocupació a sa Coma pel perill d’incendi d’alguns solars

Veïns de l’Avinguda Romani de sa Coma, ens han fet arribar la seva preocupació pel lamentable estat de diversos solars i el perill d’incendi que representen.
Els propietaris de dos d’aquests solars han procedit al tancament dels solars, un d’ells, a més, ha netejat per complet el solar que era un perill d’incendi per als veïns.
En canvi el solar de la cantonada de l’Avinguda de les Palmeres, cantonada Avinguda Romani, s’ha procedit a la seva tanca, però no a la seva neteja el que representa un greu perill d’incendi.
A més, de la mala imatge turística, ja que l’avinguda és molt transitada pels turistes que es troben de vacances a la nostra zona.
Per desgràcia, per a sa Coma no és aquest solar sense netejar que hi ha l’únic, fent una volta es pot comprovar que hi ha altres solars confrontants amb cases habitades als seus voltatns que no han estat netejats i suposen un greu perill d’incendi.
Esperem i desitgem per a la seguretat i tranquilitat dels veins de Sa Coma que l’ajuntament envii nou avís a tots els propietaris que no han procedit a la neteja dels solars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.