Crònica: Cardassar-Santa Catalina

Tres punts més que queden al Moleter (4-2)

Fou un capvespre assolellat el viscut al Moleter, on un cop més el Cardassar hagué de remuntar, condemnant els ciuitadans a la Preferent.

S’arribà al descans amb el marcador desfavorable (1-2), on els gols es feren al final de la primera part. Però el Cardassar sortí per als tres punts i amb una bona segona part remuntà i acabà 4-2. Ara els llorencins no baixen i aquests tres punts poden esser importants per la salvació. Però en baixen sis i l’equip llorencí està a 2 punts de caure dins el descens. Per tant, toca seguir remant.

Breus:  Se celebra el campionat de Balears de marató de bbt, i hi participaren llorencins.

Un pensament a “Crònica: Cardassar-Santa Catalina

1. “un cop més el Cardassar hagué de remuntar,”
    Estadistiquement el Cardassar no empeny fort si no va darrera en el marcador. La pregunta es: només és estadística?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.