No m’agraden gens els dilluns

Un cop acabades les lliges profesionals, ve temps de platja, xiringitos, fitxages, rumors, etc… però ens queda saber qui acompanyarà a l’Espanol i al Mallorca a  l’ascens a primera la final del playoff. El jugaran el Rayo i el Girona. Es remodelarà Can Misses per a jugar a segona,  i l’eurocopa, que comença aquest dia 11, una llista, la de Lucho, que ha generat polèmica, ja es sap que vivim en un país on hi ha més de 40 millons de selecionadors, on jo m’hi incloc, a Ramos no el me’n hagués duit, però queden fora homes com: j. navas, nacho, asensio, albiol, parejo, aspas, pacheco, etc., però aquests 24 elegits són els que ens tocarà animar aquest estiu, vamos Espanya!!!!!

La cosa no ha començat bé amb el positiu per covid de Busquets. Ara L. Enrique i tant sols Luis Enrique, té la papereta de si després de l’aïllament que marca el protocol, el torna cridar o en tria un altre.

Breus:

El R. Garros entra en la segona setmana.

La lliga promisies pel Villareal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.