Curs gratuït de Prevenció en Riscos Laborals a Manacor

Comunicat.
El curs de Prevenció en Riscos Laborals del sector de la construcció s’impartirà aquest mes de juny per primera vegada a Manacor. La col·laboració entre l’Ajuntament de Manacor i l’Associació de Constructors de les Illes Balears ha fet possible que totes aquelles persones que aspiren a fer feina al sector de la construcció puguin realitzar aquest curs obligatori a Manacor sense haver-se de desplaçar fins a Palma.
L’Ajuntament de Manacor facilita la inscripció a aquest curs obligatori per a totes aquelles persones que han de ser contractades per fer feina al sector constructiu. La inscripció es pot fer a partir d’aquest dilluns mitjançant la pàgina web del Servei d’Ocupació de Manacor www.sommanacor.cat.
El curs, gratuït i d’una durada de 20 hores, tindrà lloc els propers 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol de 15 h a 20 h a la seu de la delegació de l’Associació de Constructors a Manacor, situada a via Palma, 98 2n pis. L’entitat que imparteix el curs és la Fundació Laboral de la Construcció.
“El de la construcció és un sector generador d’ocupació que no s’ha aturat davant la Covid-19, per això és tan important poder oferir a Manacor aquest curs, que és el requisit mínim que necessita un
treballador per poder ser contractat”, ha destacat la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa, durant la roda de premsa. La gerent de l’Associació de Constructors de les Illes Balears, Sandra Verger, ha advertit de la necessitat d’apropar la formació a la comarca del Llevant davant la imminència de “partides molt importants de fons europeus que encara generaran més ocupació al sector de la
construcció”. Així mateix, ha insistit en la importància d’aquesta formació de cara a la reducció de la sinistralitat i ha expressat el desig que “aquest sigui l’inici d’una llarga col·laboració en termes formatius”.
El delegat de l’Associació de Constructors al Llevant, Jaume Caldentey, ha agraït a l’Ajuntament de Manacor la seva col·laboració “per tenir visió de futur”, alhora que ha apuntat la “necessitat de tenir gent preparada per afrontar els reptes mediambientals” que requereix el sector de la construcció.
El curs s’adreça prioritàriament a persones desocupades, però està obert a tothom. En aquesta edició hi ha 20 places disponibles, però tant l’Ajuntament de Manacor com l’Associació de Constructors
han expressat el seu desig i predisposició perquè pugui reeditar-se més endavant si és necessari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.