Concerts de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx

El dijous, 24 de juny, a les 20:00h a l’Església de Sant Felip Neri de Palma, concert de l’Orquestra de l’Aula de Música Contempòrania del Conservatori Professional de Música de Felanitx dirigit per Josep Prohens Julià; i el divendres, 25 de juny, a les 21:00h, als Jardins del Conservatori de Música de Felanitx.
Seguint fidel a la seva trajectoria, el director Josep Prohens ha elegit les obres de compositors illencs, no gens fàcils pels alumnes que han de treballar de valent sota la batuta del director per treure els concerts. Sens dubte s’ens sortiran, una vegada més, ja que tots hi posen treball, hores d’assaig, i molta il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.