Son Servera programa diverses activitats per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI

El 28 de juny se celebra el Dia de l’Orgull LGTBI i l’Ajuntament de Son Servera, des de la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i LGTBI, ha organitzat diverses activitats per promoure la diversitat afectiva i sexual i fer visible el col·lectiu i les seves reivindicacions.

Així, el passat 22 de juny, la batlessa, Natalia Troya, juntament amb alguns regidors de l’Ajuntament, varen desplegar la bandera que ha penjat durant aquests dies de la façana del consistori.
En aquest marc i en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, sota el lema “Son Servera, poble amb orgull”, s’han organitzat dos tallers artístics i creatius per reivindicar aquest dia: el passat 23 de juny es varen pintar alguns bancs de la plaça Eureka de Cala Millor dels colors de l’arc de Sant Martí; i dia 28, a la Biblioteca de Son Servera, les persones participants al taller artístic varen poder pintar la seva bossa amb el lema de la campanya. Unes activitats que serviran per crear consciència entre
els més joves per tal que prest es pugui deixar de celebrar aquest dia.
Per finalitzar la jornada, es va llegir un manifest institucional a favor de la igualtat i dels drets del col·lectiu LGTBI.
«Hem avançat molt, però encara queda molta feina per fer pel que fa a igualtat i drets. A Son Servera tenim clar que tothom és igual, volem un poble educat en el respecte i això s’ha de treballar des de ben petits», ha explicat Dori Moreno, regidora d’Igualtat i
Educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.