Els Rodatallers tornen el mes d’agost a Manacor, Porto Cristo i s’Illot

Comunicat.
L’oferta educativa i de lleure de l’Ajuntament de Manacor continua el mes d’agost a Manacor, Porto Cristo i s’Illot amb els Rodatallers adreçats als infants nascuts entre el 2009 i el 2013. Es tracta d’una oferta de tallers especialitzats de dilluns a divendres en horari de 9.30 h a 13.30 h. Cada infant pot seleccionar un màxim de cinc tallers per mes, ja que l’objectiu de l’Ajuntament de Manacor és el d’arribar al màxim de públic possible. “Es tracta d’una oferta complementària al que ja ofereixen les escoles d’estiu perquè els infants puguin gaudir d’aquest lleure uns dies a la setmana”, assegura el delegat d’Educació, Mateu Marcé.
Els tallers aprofiten els espais municipals de l’Escola Municipal de Mallorquí, el Conservatori Municipal de Música, la Institució Antoni M. Alcover, el Museu d’Història, el Molí d’en Fraret,
l’edifici municipal de Porto Cristo i el Centre Sociocultural de s’Illot.
Cada Rodataller té un preu de 6 euros, 3 tallers diferents tenen un cost de 15 euros i si s’opta per arribar al màxim de 5 tallers diferents, el preu és de 25 euros. Les persones interessades han
d’emplenar el full d’inscripció que trobaran a www.manacor.org i enviar-lo per correu a educa@manacor.org
Cada taller consistirà en:
Rondalles de poca por. Taller de creació i representació d’històries. A la Institució Antoni M. Alcover, dilluns 2 d’agost. A l’edifici municipal de Porto Cristo, divendres 13 d’agost. Al centre sociocultural de s’Illot, dimecres 17 d’agost.
Feim RAP. Taller de ritmes i poesia. A l’Escola Municipal de Mallorquí, dimarts 3 d’agost. A l’edifici municipal de Porto Cristo, dijous 12 d’agost. Al centre sociocultural de s’Illot, dilluns 16 d’agost.
Construïm per la Natura. Taller de construccions i estructures en l’entorn natural. Al Museu d’Història de Manacor, dimecres 4 d’agost. A l’edifici municipal de Porto Cristo, dimarts 10 d’agost.
Al centre sociocultural de s’Illot, divendres 20 d’agost.
Ritmes urbans. Taller de hip hop i percussió. Al Conservatori Municipal, dijous 5 d’agost. A l’edifici municipal de Porto Cristo, dilluns 9 d’agost. Al centre sociocultural de s’Illot, dimarts 17 d’agost.
Vendaval d’artistes. Taller d’arts plàstiques. Al Molí d’en Fraret, divendres 6 d’agost. A l’edifici municipal de Porto Cristo, dimecres 11 d’agost. Al centre sociocultural de s’Illot, dijous 19 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.