La situació provocada per la Covid 19 va obligar a suspendre la majoria d’actes de les Festes Populars de sa Coma 2021

Després d’haver estat treballant i elaborant el programa de les Festes Populars de sa Coma 2021, la regidora de Festes Emilia Díaz-Asensió i el delegat de la zona costanera, Nicolau Bordal, el primer dia de festes, dimarts, 13 de juliol, varen haver de suspendre el tradicional espectacle de dansa «Feelings» a càrrec de l’escola Free Soul Dance Center.
El que si es va inaugurar va ser l’exposició de fotografia «Ara que fa calor fotografia el teu racó», ubicada a la Delegació de sa Coma. A diferència del concurs fotogràfic de Nadal, on va ser massiva la participació, al concurs de les festes es presentaren un total de 12 fotografies de les quals el jurat en va seleccionar quatre.
El dimecres 14, continuaren els actes previstos, el Mercat i la Nit de Tapes que tingué gran nombre de visitants. Cal destacar el treball dels components de Protecció Civil i de la Polícia Muncipal que durant la nit del Mercat estaren presents en tot moment controlant la seguretat dels placers i visitants.
El dijous a primera hora l’Ajuntament de Sant, va decidir la suspensió de la resta de festes per la situació provocada per la Covid-19 durant les darreres setmanes, l’evolució de xifres i els contagis, que obligaren de forma provisional suspendre tots els actes programats dins el marc de les Festes Populars de sa Coma.
No puc deixar de recordar que enguany, la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar amb el seu director, Pere Siquier al capdavant havien preparat un fantàstic i espectacular concert per a les Festes de sa Coma 2021. Enguany aprofitant el 100 anys del naixement del famós compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla hanvien montat tot un concert entorn a la seva obra i figura, perquè el públic assistent pogues disfrutar de tangos com Libertango, Adiós Nonino…entre d’altres.
Astor Piazzolla va ser un dels músics més importants de tango de la segona meitat del segle xx, i va contribuir en la renovació dels tangos pel que fa a ritme, timbres i harmonia per la qual cosa va ser molt criticat entre la resta de compositors de tangos contemporanis a ell. Posteriorment va ser reivindicada la seva figura i obra.
L’obra de Piazzolla reflexa i recull sens cap tipus de dubte el caràcter personal del compositor, irreverent, apassionat i fins a intolerant, la qual cosa podem trobar moltes vegades juntes en una mateixa peça.
A més del concert amb música de Piazzolla, estava previst que els germans, Rafel i Marina Rosselló, interpretassin els tangos.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.