Aplaçades tres mesos les eleccions de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

Per el dissabte dia 17 de juliol, la presidenta de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, Margalida Barceló, havia convocat noves eleccions per a presidir l’associació, l’acte va començar amb un minut de silenci pels socis difunts. A les eleccions, a més dels socis, acudiren la regidora de la Gent Gran de Sant Llorenç, Maria Galmés i el president de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Joan Bibiloni.
La reunió començà amb la lectura de l’acte anterior per part de la secretaria Maria Bauza, i de l’estat de comptes de l’associació va informar la tresorera Àngela Bibiloni. La presidenta de l’associació Margalida Barceló, va informar que no s’havia presentat cap candidatura, i la regidora de Maria Galmés, va agafar la paraula per dir que si no hi havia cap candidatura a presidir la directiva de l’associació que se’n fes càrrec, l’ajuntament no seguiria pagant el local hi haurien de tancar.
Es va donar un plaç de tres mesos per a la nova celebració de les eleccions, les candidatures s’han de presentar 15 dies abans de la nova convocatòria, i els candidats hauran d’estar al corrent de pagament i fer un any que estiguin inscrits a l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.