Preocupació a l’ Associació Empresarial de Cala Millor i sa Coma per l’augment de la venda il·legal

Tomeu Pascual, Alejando Lozano, i Marcelo Servetto, representats de l’Associació Empresarial de Cala Millor i sa Coma , es reuniren la passada setmana amb els regidors de Policia i Turisme de Sant Llorenç des Cardassar, Nofre Garcia, i Nicolau Bordal, exposant la seva preocupació davant la proliferació de la venda ambulant i petits furts.

A la reunió, es va parlar de la necessitat d’un increment de la vigilància per part de la Policia Local, de manera especial al Passeig Cristòfol Colon de Cala Millor, sobre tot de les 20:00 h, a les 22.30 h. Segons els empresaris, el principal punt a resoldre és la venda ambulant que tant perjudica als comerciants, a més, entre altres temes també comentaren l’horari l’encesa de l’enllumenat públic, i la necessitat de la seva revisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.