Comunicat de la Policia Local de Manacor sobre l’accident mortal a Cala Mendia

La Policia Local ha rebut a les 2.35 h d’aquesta matinada un avís de socors relatiu a una persona que ha acudit a un establiment hoteler de Cala Mendia per sol·licitar ajuda per a les seves amigues, ja que estaven nedant a la platja i una d’elles ha quedat inconscient i l’altra, que l’estava ajudant, no ha pogut sortir de l’aigua i no la localitzen.
Els agents han arribat a la platja i han observat una dona estesa a la vorera i tres persones, dues dones i un home, realitzant-li maniobres de reanimació cardiorespiratòria. Els agents de la Policia Local s’han disposat a realitzar-li la maniobra de reanimació i han cridat una ambulància. La Policia Local es comunica amb l’112 per activar el protocol d’aquests casos, comissionant un helicòpter i Salvament Marítim amb l’objectiu de recuperar la persona que és a l’aigua, a més del servei de
psicologia de l’112.
Mentre s’està realitzant la maniobra RCP han acudit al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Nacional, se les ha informat dels fets i ha començat la recerca per damunt les roques, dificultada per les fortes ones que rompen a la vorera.
A l’arribada de l’helicòpter s’inicia la recerca per l’aire de la persona desapareguda. Al cap de poc temps, el 061 ha diagnosticat la mort cerebral de la primera dona i l’han traslladat a l’Hospital de Son Espases. Finalment s’ha localitzat el cos ferit dins l’aigua prop de la vorera, s’ha procedit a actuar ràpidament i a efectuar maniobres RCP, però poc després el 061 ha certificat la mort de la dona.
La Policia Nacional s’ha fet càrrec de l’aixecament del cadàver i actualment les investigacions sobre els fets corren al seu càrrec.
Les persones implicades en l’accident eren de nacionalitat alemanya que es trobaven de vacances a Mallorca i s’allotjaven a Cala Rajada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.