Sant Llorenç tindrà una residència per a gent gran.

Aquest divendres dematí, el batle de Sant Llorenç acompanyat d’altres regidors del consistori ha presentat al costat de la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol Socias i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago la futura residència per a gent gran de Sant Llorenç des Cardassar.
En aquesta visita s’ha fet oficial la cessió per part de l’Ajuntament d’un immoble de titularitat municipal al Consorci de Recursos Sanitaris i Assistències de les Illes. Concretament se cedeix per a la construcció d’aquest centre, dues parcel·les situades en el carrer del Camp Vell d’uns 10.000 m².
Així, l’Ajuntament fa oficial la decisió presa pel ple municipal el passat mes de gener on es va fer una declaració formal d’aquesta voluntat. Després d’això, fou el Consell de Govern qui aprovà en el mes d’agost, la declaració d’interès autonòmic de la residència per a persones majors dependents al poble.
A la visita també hi han assistit el director general de Planificació, Equipaments i Formació, Juan Manuel Rosa, i el gerent del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, Juan Manuel Martínez.
Aquest edifici era una demanda històrica del consistori llorencí que considera una residència un element clau per a poder cobrir la creixent demanda de la seva població. Amb aquest compromís es preveu que prest es pugui iniciar la tramitació per començar aquest demandat projecte que finalment serà íntegrament finançant pel Govern Balear.
Conselleria d’Afers Socials i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.