Un bon concert de tangos de la Banda de Música de Sant Llorenç, encetà les festes de Santa Maria de sa Coma 2021

El concert de tangos “Assassinant Astor Piazzolla”, estava previst fer-lo dins el programa de les Festes de sa Coma del passat mes de juliol (i va ser ajornat per motius de les restriccions imposades pel Covid).
A la fi, els comarins i comarines el passat dimecres dia 1 de setembre, pogueren gaudir d’un molt bon concert de tangos de la banda llorencina, un concert que va donar el sus a les Festes de la Patrona de sa Coma Santa Maria, i que va comptar amb la col·laboració dels germans ballarins Rafel i Marina Rosselló, que de manera magistral ballaren diferents tangos.
El compositor Astor Piazzolla (Buenos Aires 1921-1992), va ser un dels músics més importats de tango de la segona meitat del segle XX, i va contribuir a la seva renovació.
El repertori escollit pel director Pere Siquier, va ser el següent: Manola; Oblivion (clarinet solista Mireia Mestre); Little tango music; Por un cabeza; El choclo; Adiós; Nonino (clarinet solista Vicenç Peréz; Street tango.
En el transcurs del concert el director va presentar a la nova incorporació de la banda, el jove clarinetista Pere Antoni Llinàs, que va rebre uns forts aplaudiments dels components de la banda i del públic present.
Cal felicitar a tots els músics i director per un molt bon concert de tangos, on tots els components de la banda es concentraren de valent i hagueren de travar fort les partitures pel molest vent que hi havia a la plaça de la Delegació, on es va fer el concert. Els nombrós públic assistent va agrair l’actuació de tots els components de la banda i dels ballarins amb forts aplaudiments, els músics, ballarins, i director van agrair l’ovació amb el bis Libertango.

galeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.