Exposició recomanada

A l’hotel Morito, de Cala Millor, es pot visitar l’exposició de MATÍAS KRAHN (Santiago de Xile 1972) artista que viu a Catalunya i treballa dins un procés constant d’experimentació per fer de la pintura i del seu art un camp de reflexió amb un vocabulari propi.

Si l’art serveix per obrir-nos nous camps de percepció i descobrir nous significats, Matías amb el seu llenguatge plàstic tan particular, tan singular, tan seu… va teixint un món de sensacions i es deixa dur pels sentiments. Pens que s’apropa a la pintura d’una forma emocional ja que la seva obra surt de la meditació i de la vida.

Pintar per en Matías és més aviat una actitud, una necessitat, una recerca… en evolució continua per obrir noves expectatives sense repetir-se. Utilitza el passat però també el present de la pintura, un viatge als orígens, allò primitiu i senzill, allò abstracte i imaginari.

La seva obra forma part del joc de la vida i crea el seu lloc jugant a pintar. Això li permet crear aquests mons fantàstics plens de màgia i energia. Visions que per l’artista existeixen i agafen tot el protagonisme. Pintar es converteix així en un ritual, en una pintura interior, la pintura com un exercici espiritual.

Trobam a la seva obra una manera de fer que ens remet a dos artistes universals com en Miró i en Klee, però des d’un punt de vista ampli i molt personal. Investigador dels símbols, colors, textures, formes… que justifiquen la pintura, parteix d’imatges i visions mentals com a forma d’expressar-se.

Una gran ocasió per descobrir una obra complexa i contundent, una nova mirada dins els misteris de la representació, una forma d’entendre el paper de la pintura, on la frontera entre abstracció i figuració es dilueix convidant l’espectador a una interpretació lliure.

Un pensament a “Exposició recomanada

  1. Perdonau per error he posat l’exposició de Matías Krahn al hotel Morito i és a l’hotel Hipotels Cala Millor Park

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.