Concert de la Banda de Música de Manacor: “Música per a banda”

Dia 23 d’octubre a l’Auditori de Manacor.

Hora: 19h
Preu: 6€

Tot i que la banda de música no ha aturat l’activitat durant la pandèmia, les restriccions sanitàries han fet que fos molt difícil mantenir el ritme de feina i de concerts.

S’han hagut de posposar projectes que implicaven la participació de molta gent com com pugui ser un concert conjunt amb una altra banda. El nombre de músics va estar limitat durant molts de mesos i actualment s’ha de seguir mantenint una distància mínima de dos metres. Tot i això la Banda ha preparat amb il·lusió el 1r concert de la temporada 2021-22: un concert de música escrita expressament per a banda, amb una estrena i una novetat. L’estrena és una obra de Pere Riera, novell compositor i membre de la Banda. La novetat, un poema simfònic per a música en directe i sons enregistrats prèviament. A més, una obra de màxima dificultat que els músics duen preparant des de fa mig any i que bé es podria presentar com a obra lliure en un certamen internacional. Tot això, a l’Auditori de Manacor el dissabte 23 d’octubre a les 19h. Vos hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.