Redescobrim el Google Translator CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

Els alumnes del CEIP Punta de n’Amer sa Coma van aprendre el maneig del Google Translator. De tots és sabut que els traductors no sempre són una eina fiable; però sí que hem après durant aquestes setmanes a conèixer-los i a saber què en podem aprofitar.

Un traductor ens permet agafar la confiança que a vegades ens falta, també per poder donar resposta en situacions d’immediatesa en la qual ens haguem de comunicar; però sobretot hem après que és el nostre amic. Ell intentarà ajudar-nos en tot el que pugui, però nosaltres també hem de col·laborar-hi:

– Hem d’escriure sense faltes.
– Hem de pensar a dir-li en quin idioma estam escrivint o xerrant.
– Hem de parlar alt, clar i amb una velocitat normal.

Fer servir de forma correcta un traductor no és tan fàcil com sembla a primera vista i molt manco quan parlam amb una llengua estrangera que no és la nostra.

No només ens escoltarà tantes vegades com calgui, sinó que ell també ens pot llegir aquelles paraules que no entenem o que no sabem pronunciar. Té paciència i ha vingut per ajudar-nos. Mentrestant, nosaltres hem estat jugant durant aquests dies i ens ha fet gràcia veure quines coses entenia ell; a la vegada que ens ha entusiasmat, quan ens entenia parlant en anglès.


Informació CEIP Punta de n’Amer de sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.