Torna a sa Coma el concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Xef 2022!

L’Any 2017 el recordat i bon amic Jaume Nebot ( que va morir víctima d’un infart el 24 de juny de 2020) va ser el conseller delegat de Protur de la 1a edició del Concurs Nacional d’Escoles de Cuina Protur Xef, junt amb els xefs Tomeu Caldentey i Koldo Royo, varen presentar el nou concurs, per tal d’oferir als estudiants de cuina l’oportunitat de mostrar el seu talent.
Pel que respecte al xef Tomeu Caldentey, destacava la importància de l’esdeveniment, tant pel que fa a l’intercanvi d’experiències entre els alumnes com dels alumnes amb els professors. També es va apuntar que el concurs ajudaria a posar en valor una zona gastronòmica d’alt nivell com és el Llevant mallorquí (Cala Millor, sa Coma, Costa des Pins, etc.) com així va ser.
5 de març de 2020, el recordat amic Jaume Nebot a les noves oficines de Protur
L’any passat no es va poder celebrar el concurs degut als confinaments ocasionats per la Covid-19. Enguany tornà amb més força que mai i a la nova convocatòria de la IV edició s’han inscrits alumnes de diferents escoles d’hostaleria de tot l’Estat.
El 4ª Concurs Nacional d’Escoles de Cuina de Protur Xef sa celebrarà del 17 al 20 de març del 2022 a sa Coma (Mallorca) a Protur Biomar Gran Hotel & Spa Protur Chef Protur Hotels. La nova convocatòria a estat un èxit, al concurs participaran alumnes de tot el país.
Protur Hotels anuncià amb gran alegria que #ProturChef22 torna per fi aquest any, més ambiciós i nacional que mai. El concurs s’ha convertit en tot un referent a la formació de les joves promeses de la cuina del nostre país. La consolidació definitiva d’un certamen gastronòmic únic en una setmana espectacular del 17 al 20 de març de 2022.
El període d’inscripció del 4ª Concurs Nacional d’Escoles de Cuina ha batut records aquesta edició amb 192 alumnes inscrits de més de 50 escoles representatives de tota la geografia espanyola:
Ciutat Real, Barcelona, Las Palmas, Àlaba, Girona, Màlaga, Illes Balears, Granada, Pontevedra, Saragossa, La Corunya, Navarra, Cadis Huelva, Múrcia, Guipúscoa,Biscaia, València, Almeria, Osca, Còrdova, Astúries, i Madrid. Primera edició any 2017
David Deop, Tomeu Caldentey, Sara Bauza i Jaume Nebot. A la 3a edició del concurs any 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.