El millor Pannetone del mon del Xef pastisser Paco Torreblanca

“El millor mestre pastisser del món és alacantí i es diu Paco Torreblanca. Triat el 2020 de nou per l’acadèmia internacional de gastronomia amb seu a París com el millor Xef pastisser del món i guardonat a la fira més important de gastronomia que se celebra a Milà com el millor mestre pastisser del món el 2021.

És l´únic espanyol que pertany al jurat de la Copa del món de Panettone i membre d´honor de la confraria italiana de mestres de la massa mare. Així com és l’únic espanyol ambaixador del panettone al món.

Aquest alacantí mundialment conegut elabora juntament amb el seu fill Jacob Torreblanca, també considerat un dels top xef en pastisseria mundial, el que realment és el millor panettone del món que pots adquirir a Espanya. Usant matèries de primera qualitat i mantenint una recepta única i totalment secreta, basada en la seva massa mare. A la qual li donen menjar diverses vegades al dia per mantenir-la viva.

Paco Torreblanca va ser el precursor del que a Espanya i actualment es coneix com a panettone, adaptant la recepta tradicional italiana i donant el seu propi toc, i després de més de 20 anys des de la seva adaptació, és un dolç que ha conquistat tots els espanyols però pocs saben de qui és aquesta meravellosa idea.

Els seus panettone de Torreblanca són únics en no portar cap mena de conservant o producte artificial o massa premesclades com fan la gran majoria dels panettone que es comercialitzen per altres marques.

Des de fa 5 anys, des de l’obrador de Torreblanca estan llançant el que ells denominen el proper panettone, i aquesta vegada Paco Torreblanca va triar les postres alemanyes més famoses, el stollen, per adaptar la seva recepta i crear la seva pròpia versió. La qual ens indiquen que té una demanda al seu obrador superior al 300% anual, per la qual cosa ens indiquen que molt possiblement en uns anys, com ha passat amb el seu famós panettone, la resta de marques i obradors, agafin aquesta recepta ja adaptada per Torreblanca i la comencen a introduir, cosa que ja hem pogut veure que passa des del Nadal passat.

Ferreo pensador i defensor de la màxima qualitat, Torreblanca va començar des de l’any passat a reduir el nombre dels seus distribuïdors i tercers que puguin vendre els seus productes per assegurar-se que els seus panettone i la resta dels seus productes arriben directes diàriament des del seu obrador a la destinació del client , per això van apostar fortament pel seu canal de venda online mitjançant la seva botiga pròpia www.torreblanca.net i acaben de tancar un acord en exclusiva amb la plataforma Glovo per portar de forma directa i sense intermediaris el seu producte a la llar dels seus clients.

És molt freqüent observar quan cerques el seu famós panettone per internet que t’apareixen productes d’inferior qualitat i de la competència, això és degut ens expliquen que pateixen constants atacs de la competència que es dediquen durant tot l’any a pagar a internet perquè quan les persones busquen el nom o la marca, els aparegui el de la seva competència. Diuen estar molt tranquils ja que no inverteixen en publicitat, sinó, en qualitat i producte. Mostra d’això, ser Torreblanca una de les sagues de pastissers més potents de la història de la pastisseria, són els seus números, amb creixements constants en vendes i amb l’obertura d’una nova Escola Torreblanca a Madrid, en plena milla d’or al carrer Serrano 95 , a les mateixes instal·lacions que Mom de Paco Roncero. En aquestes instal·lacions a part del màster d’alta pastisseria de 3 mesos que inicien al febrer, aquest desembre podràs gaudir i regalar 4 cursos de com aprendre a fer a casa o al teu negoci les típiques postres i xocolates nadalenques.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.