La Policia Local de Manacor es forma en noves tècniques d’intevernció policial

Trenta agents de la Policia Local de Manacor han assistit durant les dues darreres setmanes a una formació específica sobre Intervenció Policial, que ha combinat assumptes teòrics com ara la legislació vigent i aplicable, i la pràctica, amb continguts sobre assistència sanitària i intervenció a immobles i espais oberts.

El curs, que s’ha impartit al Poliesportiu municipal Na Capellera, ha format els agents en tàctiques i tècniques d’aproximació i progressions a immobles, formacions en espais oberts, control i arrest i trasllat de detinguts. Així mateix, també s’ha centrat en l’assistència sanitària, com ara la localització d’hemorràgies severes i pneumotòrax, la col·locació del torniquet, de benes hemostàtiques o de pegats oclusius i el trasllat de ferits. Els agents també han rebut formació teòrica sobre la legislació vigent en aquesta matèria, és a dir, la Llei Orgànica 2/1986 de forces i cossos de seguretat, la Llei 4/2013 de coordinació de les Policies Locals de les Illes Balears i la Llei d’Enjudiciament Criminal.

“La Policia Local del futur ha de combinar la proximitat amb la professionalitat, per això, amb la formació dels agents avançam cap a un millor servei”, assegura el delegat de Policia Local de l’Ajuntament de Manacor, Joan Gaià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.