Son Servera Jove s’apropa al jovent del municipi amb una nova web

Son Servera Jove s’apropa al jovent del municipi amb una nova web més intuïtiva i moderna. La pàgina s’estrena aquest mes de desembre i permetrà un contacte més directe i conèixer millor les activitats i serveis del Centre Jove des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Com contactar amb el centre, accedir als recursos que hi ha a l’abast del jovent en totes les matèries, saber què s’hi pot fer, estar al dia de les activitats i tallers que s’ofereixen, més participació… això és tot el que es pot trobar a la nova plataforma web que el Centre Jove de Son Servera estrena aquest mes de desembre: www.sonserverajove.cat.
És una web més atractiva, adaptada a la joventut, moderna i amb més serveis que l’anterior. I és que aquest 2021 el Centre Jove ha canviat d’imatge per tal d’adaptar-se al moment actual amb un nou logotip, campanyes de reels a xarxes socials o ara, amb l’estrena d’aquesta nova plataforma. El regidor de Joventut, Fa Fang Dong, que tan bon treball està fent a favor dels joves del municipi serverí, ha assenyalat que aquesta nova web «suposa disposar d’una oficina jove virtual, que permet una interacció sense horaris i sense necessitat de desplaçaments. A més, suposa una renovació total del Centre Jove que vol estar dia a dia més a prop d’aquest col·lectiu».
El Centre d’Informació Jove de Son Servera, que atén joves a partir de 12 anys, va obrir les portes el 2008 per tal de posar a l’abast dels joves una sèrie d’activitats i de serveis adreçats a aquest sector de la població i dinamitzar aquest col·lectiu al municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.