Arribada dels Reis d’Orient a la zona costanera

A la zona costanera, la cavalcada dels Reis d’Orient va començar a Cala Millor a les 18:00h on esperaven a les Reials Majestats els Reis d’Orient, nombrosos nins i nines acompanyats dels seus pares. Els reis amb el tren iniciaren un recorregut pels hotels oberts on hi havia infants i seguidament visitaren als nins i nines de sa Coma fent un recorregut per l’Avinguda de les Palmeres i diferents carrers, de sa Coma i s’Illot. Arribaren a la plaça de l’Església passades les 20:00, on els esperaven nombrosos nins i nines. Durant tot el recorregut va acompanyar a la comitiva Reial un cotxe de la Policia Local, i els regidors de la zona costanera Nicolau Bordal, i Emilia Diaz-Asensió, que van agrair la visita Reial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.